Hjulskift tilbyder et stort udvalg af mere eller mindre kendte dæk- og fælgmærker til alle biler. Vi håndterer både personbiler, varebiler og 4WD.

Dækmærker

På hjulskift.dk kan du finde de mest kendte dækmærker, men også mindre kendte kvalitetsdæk til både billige og rigtig billige priser.

 Michelin

   Vredestein   Nokian   Continental

Bridgestone

 

Apollo

 

 Pirelli

 

 Kleber

Firestone

 

 

 

Goodyear    Dunlop   Duro

Hvis du ønsker at søge et bestemt dækmærke til lige præcis din bil, så tryk på det dækmærke du ønsker at søge på.

Fælgmærker

På hjulskift.dk kan du finde både alu- og stål fælge til langt de fleste biler, der kører på de danske veje.

Her finder du kendte alufælgemærker – alle i god kvalitet, godkendte og med 3 års genbestillingsgaranti. Periodevis kan du også finde andre mærker til en billig pris.

AEZ

 

Dezent

 

Dotz

 Enzo

 

 Fonzini

 

Oz

Hvis du ønsker at søge et bestemt fælmærke til lige præcis din bil, så tryk på det fælgmærke du gerne vil søge på.

Komplethjul

Dækket og fælgen bliver til hjul - en samlet enhed. Den rigtige fælg og det rigtige dæk er vigtigt for at give bilen de rigtige egenkaber.

Dæk og fælgdimension kan erstattes hvis hjulet ikke rager ud over kærmen efter ændringen eller hvis den ikke rammer nogle chassisdel ved fuld uspension eller i noget drejningmoment. Ændringer, der gør væsentlige ændringer ved kørelsdynamikken gør ændringen ulovlig. Holder man sig til fælg og dæk dimensioner i nærheden af det der orginalt var monteret på køretøjet, bør ændringen ikke give nogle problemer.

De komplethjul du finder på hjulskift.dk passer garanteret til lige præcis din bil. Der er taget højde for de begrænsninger der er i forhold til at skifte fælg- og dækdimension.

Hvis du ønsker, at søge efter komplethjul til lige præcis din bil, så tryk her.