APOLLOApollo

 

Apollo Tyres Ltd er grundlagt i 1976 og er Indiens førende dækproducent med hovedkvarter i Gurgaon, i hovedstadsregionen National Capital Region, og driftsfaciliteter på tre kontinenter. I maj 2009 overtog Apollo Apollo Vredestein BV (oprindeligt Vredestein Banden BV) i Holland, som fremstiller dæk til det eksklusive segment af personbiler og specialdæk og har produktionsanlæg i Enschede samt et omfattende distributionsnet i hele Europa. I april 2006 overtog Apollo Tyres Apollo Tyres South Africa (Pty) Ltd (oprindeligt Dunlop Tyres International (Pty) Ltd), som producerer dæk til alle typer køretøjer, med brandrettigheder i 32 afrikanske lande, 3 dækproduktionsanlæg og vulkaniseringsenheder i Sydafrika og Zimbabwe. 

Dæk og fælge
Kun fælge
Kun dæk

Indtast venligst postnummer

Virksomheden producerer dæk til personbiler, SUV'er, MUV'er, varevogne, lastbiler, landbrugsmaskiner, industri, specialdæk, cykler og off-road-dæk, vulkaniseringsmateriale og vulkaniserede dæk samt aluminiumsfælge.

6. februar 2013 fik Apollo prisen "Årets Dækproducent". Prisen blev uddelt på en Dæk mæsse i Cologne i Tyskland og jurien bestod af professionelle fra dækbranchen.

FIND APOLLO SOM PASSER TIL DIN BIL

Brug søgemaskinen til højre til at finde Apollo dæk som passer til din bil. Indtast nummerplade eller vælg bilmærke, bilmodel, årgang og motorstørrelse for at se de dæk som passer lige præcis til din bil.

Hvis du ønsker komplethjul, så kan du søge her.

NYT DÆK FRA APOLLO

ALNAC 4GApollo vil præsentere det helt nye Alnac 4G på Geneva Motor Show. Dette dæk er specielt designet til kompakte og mellemstore biler. Alnac 4G vil kunne fås i hastighedskoderne V og H, til hastigheder op til 240 km/t.

Apollo Alnac 4G er et sommerdæk med asymmetrisk slidbane, og det klarer sig godt under alle vejrforhold. Den store udvendige skulder sikrer god manøvrering på tørre overflader, mens slidbanens brede midterriller og høje luftforhold forøger reserverne mod akvaplaning. Alnac 4G's High Silica-slidbane optimerer vejgrebet på våde vejbaner. Et midterbælte med ekstra riller giver ekstra fleksibilitet, reducerer dækkets rullemodstand og giver en usædvanligt jævn trykfordeling. Dækket har fremragende mærkningsværdier for alle 29 størrelser, der bliver lanceret i fase 1. Kategori B for vejgreb i vådt føre, kategori C for rullemodstand og støjniveau på 69 dB med 2 bølger gør det til et fremragende valg for forbrugeren.

 

 

TESTRESULTATER

Apollo dæk har fået nogle meget fine testresultater, som man kan se herunder:

 Apollo Testresultater

 

REKLAME FOR APOLLO