VREDESTEINVredestein

 

Vredestein startede i Holland i 1946 og har siden maj 2009 tilhørt det indiske selskab Apollo Tyre.

Vredestein har opnået en enestående position gennem sit partnerskab med den italienske designvirksomhed Giugiaro Design. Giugiaro har haft enorm indflydelse på mærket og produkterne fra Vredestein. Den unikke mærkealliance har båret frugt for begge parter. Blandt andet ved at associere sig med Giugiaro har mærket Vredestein udviklet sig til et europæisk topmærke i en speciel niche, med vægten lagt på sikkerhed og design

Dæk og fælge
Kun fælge
Kun dæk

Indtast venligst postnummer

Giugiaro Design har stået for designet af slidbanemønstret og siden på Vredestein’s Ultra High Performance dæk. Vredestein’s ingeniører har naturligvis en afgørende stemme, for et dæk er jo i bund og grund et sikkerhedsprodukt, og hos Vredestein går sikkerhed og design hånd i hånd. Internationale dæktest viser oven i købet, at dækkene ikke alene giver ekstra udstråling, de præsterer også fantastisk og er flere gange blevet kåret som bedst i test.

FIND VREDESTEIN SOM PASSER TIL DIN BIL

Brug søgemaskinen til højre til at finde Vredestein dæk som passer til din bil. indtast nummerplade eller vælg bilmærke, bilmodel, årgang og motorstørrelse for at se de dæk som passer lige præcis til din bil.

Hvis du ønsker komplethjul, så kan du søge her.