AEZAEZ

 

AEZ står for autentiske udkast som gennem tiden er blevet til mange innovative designs. Fælgene fra AEZ er karakteriserede ved at have enkle, men udtryksfulde linjer. De er fælge af høj kvalitet, produceret af materialer af højeste kvalitet.

AEZ står for innovation, og søger at skabe en trend, der ikke er en fuser, men snarere en investering i et værdifuldt produkt af ”i morgen”. Hver eneste fælg gennemgår en lang række kvalitetskontroller, og bliver kasseret ved det mindste brist.

AEZ er et imagebrand, der står for attraktivt design og udsøgt kvalitet i det øverste prissegment. Et eksklusivt brand til et bredt spektrum af bilparken.

AEZ fælge er Design, Kvalitet og Livsstil.

Dæk og fælge
Kun fælge
Kun dæk

Indtast venligst postnummer

FIND AEZ SOM PASSER TIL DIN BIL

Brug søgemaskinen til højre til at finde AEZ fælge som passer til din bil. Indtast nummerplade eller vælg bilmærke, bilmodel, årgang og motorstørrelse for at se de fælge som passer lige præcis til din bil.

AEZ REKLAME

De to nye AEZ fælge, henholdvis Portofino og Portofino Dark blev filmet i aktion på den seneste Mercedesmodel, sammen med AEZ modellen Caroline og verdensmester i faldskærmsudspring Fabian.